Sportrolstoelen

/sites/default/files/styles/slider_crop_klein2_1250x400_/public/2024-03/007_%C2%A9%EF%B8%8FIlseLeijtens_soccer-hr.jpg?h=7eaa6cd3&itok=-UKwP76C

Sport is voor iedereen. Met onze sportrolstoelen voor e-hockey en powerchair voetbal kun je je helemaal uitleven in jouw favoriete sport. Veilig en vol vertrouwen. Want onze elektrische rolstoelen voor sport zijn robuust, krachtig en wendbaar. En natuurlijk helemaal afgestemd op jouw behoeften en ambities. Samen sporten, spelen én scoren, hoe vet is dat?

Elektrische sportrolstoelen

Sportrolstoelen: ontdek de mogelijkheden

Sport voor iedereen toegankelijk maken, daar zetten we ons met passie voor in. Samen met sporters. Dat zie je terug in het ontwerp van onze high-performance sportrolstoelen voor e-hockey en powerchair voetbal. Geavanceerde technologie, expertise en ervaring komen hierin perfect samen. En over elk detail is nagedacht. Het resultaat: twee sportieve winnaars, de Warrior en de Lion, die jou laten sporten en shinen. Ervaar de power van sport.

Passie voor e-hockey?

Bij sporten in een elektrische rolstoel denk je al snel aan rolstoelhockey. Niet zo raar, want e-hockey is razend populair. Heb je altijd al willen hockeyen, of wil je als e-hockeyspeler ‘next level’ gaan? Test dan de Warrior, een high-performance sportrolstoel speciaal ontwikkeld voor e-hockey. Wendbaar, krachtig en duurzaam.

Ontdek powerchair voetbal

Voetbal kijken is leuk, maar zelf spelen is nog leuker, toch? Samen met de Stichting De Voetbaldroom, NEC Maatschappelijk en de KNVB zetten we ons in voor de ontwikkeling van rolstoelvoetbal, ofwel powerchair voetbal. Een sport in opkomst. Is voetbal jouw sport en wil je die ook actief beoefenen? Dan is de Lion de perfecte rolstoel voor jou. Ontdek zijn kracht.

Speciaal sportpakket op de X10 MWD

Zoek je een elektrische rolstoel waarmee je ook kunt sporten? Een ADL-rolstoel en sportrolstoel in één? Speciaal voor de X10 MWD hebben we een ‘e-hockey-pakket’ ontwikkeld. Ook kunnen we deze robuuste elektrische rolstoel aanpassen voor powerchair voetbal. Daarmee ben je verzekerd van optimale onafhankelijkheid in je dagelijks leven én veel sportplezier.

Jouw rolstoel aanpassen voor e-hockey of powerchair voetbal?

Wil je graag sporten in je eigen elektrische rolstoel, bijvoorbeeld omdat die speciaal voor jou is aangepast? Ook daar hebben we een oplossing voor. Zo maken we onder meer sportbumpers, zodat je geen aparte voetbal- of hockeyrolstoel nodig hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!