Elektrische rolstoelen

/sites/default/files/styles/slider_crop_klein2_1250x400_/public/2024-03/018_%C2%A9%EF%B8%8FIlseLeijtens_general-hr.jpg?h=01d8404a&itok=b3pawT9D

Maximale onafhankelijkheid, binnen én buiten. Met een elektrische rolstoel van Scout Mobility voor dagelijks gebruik kies je voor een slim, robuust ontwerp met veel aandacht voor functionele details. Een makkelijk bedienbare, betrouwbare en duurzame rolstoel, die volledig is afgestemd op jouw behoeften. Of je nu gaat voor voorwiel-, achterwiel- of midwielaandrijving. Specifieke uitdaging? Wij kijken hoe het wél kan. Bepaal je eigen koers en geniet van een zelfstandig leven.

Elektrische rolstoelen

Elektrische rolstoelen: welk model past bij jou?

De juiste elektrische rolstoel voor jou, die biedt precies wat jij nodig hebt. En is afgestemd op hoe en waar je je rolstoel wilt gebruiken. Voor dagelijkse activiteiten of sport. Of allebei.

Voorwiel-, achterwiel- of midwielaandrijving

Je kunt bij onze elektrische rolstoelen – voorzien van het Agilo zitsysteem – kiezen uit 3 typen aandrijving: voorwiel-, achterwiel- of midwielaandrijving. De voorwielaangedreven X10 FWD en X10 S FWD sturen heel direct en hebben een kleinere draaicirkel. Daardoor kun je makkelijker manoeuvreren in krappe ruimtes, maar ook strakkere bochten nemen. Bij obstakels heb je extra power. En omdat er aan de voorzijde geen zwenkwielen zitten, kun je ook dichter aan een tafel of bureau komen.

Met een elektrische rolstoel met achterwielaandrijving kies je voor maximale stabiliteit en rijcomfort op oneffen terrein. Het zwaartepunt ligt verder naar achter. In combinatie met de krachtige vering zorgt dit voor een hoge koersvastheid. Daardoor rijd je buiten nog makkelijker op hoge snelheid. En natuurlijk heb je, zoals bij al onze elektrische rolstoelen, keuze uit diverse bedieningsopties en elektrische verstellingen. Ontdek de X10 RWD en de compacte X10 S RWD.

En dan onze mid-wheelers, misschien iets minder bekend. Een midwielaangedreven rolstoel is niet alleen compact, maar stuurt ook heel intuïtief. Daarmee biedt deze rolstoel een unieke, soepele en comfortabele rijervaring, waar je ook gaat. Makkelijk manoeuvreren binnenshuis en sterke rijprestaties buiten – ervaar het verschil met de X10 MWD en X10 S MWD.

Extra power voor plussize personen

Speciaal voor plussize en mensen met obesitas hebben we een heavy duty rolstoel met een max. gebruikersgewicht van 250 kg: de X10 HD. Deze robuuste, voorwiel aangedreven elektrische rolstoel combineert hoog rijcomfort met optimale wendbaarheid. Kies de elektrische opties die jij nodig hebt en ervaar maximale vrijheid, binnen én buiten.

Zitsysteem groeit met je kind mee

De wereld ontdekken, spelen en meedoen. Onze elektrische kinderrolsstoel X10 S Junior biedt je kind alle ruimte om zich te ontwikkelen. Met een compacte en robuuste basis (chassis), geavanceerde elektrische verstellingen en een instelbaar zitsysteem met veel positioneringsopties. Natuurlijk is deze elektrische rolstoel makkelijk te bedienen. En het mooie is: het zitsysteem ‘groeit’ met je kind ‘mee’.

ADL-rolstoel en e-hockeyrolstoel in één

Een elektrische rolstoel waarmee je ook kunt hockeyen? Ontdek nieuwe mogelijkheden met de X10 Hockey, onze robuuste alleskunner met een speciaal sportpakket. Daarmee ben je verzekerd van optimale onafhankelijkheid in je dagelijks leven én veel sportplezier.

Speciaal voor sport: elektrische sportrolstoelen

Zoek je, naast je elektrische rolstoel voor dagelijks gebruik, ook een sportrolstoel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek onze e-hockey rolstoel en powerchair voor voetbal, ontwikkeld in samenwerking met sporters. Gebruik je liever je eigen elektrische rolstoel voor je favoriete sport? Geen probleem. Met een speciale sportbumper passen we jouw rolstoel aan. Want sport voor iedereen mogelijk maken, dat is onze drive.