Tiendschuur 5, 5768 SB, Meijel, Nederland

X10-FWD

De X10 series elektrische rolstoelen kenmerken zich door eenvoud en robuustheid, ze zijn ontwikkeld voor jarenlang mobiliteitsplezier.

De voorwiel aangedreven X10 FWD is uitermate geschikt voor de voor gebruiker die veel eisen stelt aan manoeuvreerbaarheid en wendbaarheid in kleinere ruimten. Door standaard toepassing van gyroscoop technologie op onze FWD stoelen is deze daarnaast prima geschikt voor buitengebruik. Vanzelfsprekend zijn alle gangbare elektrische opties van het Agilo zitsysteem beschikbaar voor deze stoel, daarnaast zijn wij er om datgene wat er nog niet is speciaal voor u te maken.

Eenvoud van ontwerp is voor onze X10 de sleutel tot zijn betrouwbaarheid, wat er niet is kan namelijk ook niet tot storingen leiden. De X10 rolstoelen hebben de mogelijkheid tot een minimale zithoogte van 39 cm inclusief lift-kantel module.

De X10 is bij TüV gekeurd op productveiligheid volgens de laatste Europese norm EN12184:2014 en voor veilig vervoer volgens de internationale crashtest norm ISO7176-19:2008.

Product informatie: