Tiendschuur 5, 5768 SB, Meijel, Nederland

RWD Elektrisch

Scout Mobility is een nieuwe en flexibele fabrikant van, door in Nederland ontwikkelde, elektrische rolstoelen en klant-specifieke aanpassingen voor deze rolstoelen. Ons bedrijf is gefundeerd op jarenlange ervaring bij gerenommeerde fabrikanten in de mobiliteitsbranche.

Die kennis en ervaring gebruiken we om onze klanten de best mogelijke oplossing en service te bieden.

Onze kracht

Wij zijn een jong en flexibel bedrijf dat samen met de klant de best mogelijk mobiliteitsoplossing kan en wil creëren voor zijn of haar situatie, luisteren naar de klant is voor ons het belangrijkste uitgangspunt.

Wij zijn trots op onze Nederlandse oorsprong en gaan voor Nederlandse ontwerpkwaliteit, de gebruiker moet tenslotte jarenlang op onze stoelen kunnen vertrouwen.

MWD Open

Wie zijn wij

Jeroen

Jeroen Jacobs

Gedreven operationeel manager met zeer ruime ervaring op het gebied van Supply Chain, Logistiek en automatisering, waarvan de laatste veertien jaar toegespitst op de rolstoelbranche.

Klik hier om naar mijn LinkedIn pagina te gaan.

Geert-Jan

Geert-Jan Linsen

Creatieve, gepassioneerde ontwerper met oog voor functionele details en vormgeving, daarbij scherp lettend op servicebaarheid, dagelijks gebruik van de producten en innovatieve mogelijkheden. Veel ervaring met “hands-on” technische ondersteuning en training.

Klik hier om naar mijn LinkedIn pagina te gaan.