Tiendschuur 5, 5768 SB, Meijel, Nederland

Visie & Missie

Het is onze visie om de meest geschikte mobiliteit te willen bieden voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Primair daarbij staat onze zorg voor de medemens, zijn of haar welzijn en kwaliteit van leven.

Deze mobiliteit willen we bieden middels een onderneming waarin onze medewerkers een gezonde en veilige werkomgeving hebben waarin zij zich kunnen ontplooien en ontwikkelen.

Wij streven ernaar om als onderneming onze zorg voor een duurzame samenleving in onze manier van werken en ondernemen te integreren omdat we er van overtuigd zijn dat we daar op de juiste manier voor de lange termijn kansen mee kunnen creëren.

 

 

Diensten

Naast het leveren van ons standaard productportfolio van elektrische rolstoelen maken we ook individuele of klant-specifieke aanpassingen zowel enkelstuks als seriematig.

We beschikken daarnaast over een enorme creativiteit en probleem oplossend vermogen dat we ook graag voor uw vraagstuk inzetten. Eenmaal uitgewerkt tot een complete oplossing kunnen we voor u de fabricage regelen in ons uitgebreide leveranciersbestand.

Uiteraard leveren wij onze klanten uitgebreide ondersteuning op technisch gebied, zowel op locatie als telefonisch, zodat eventuele problemen snel en goed opgelost worden. Complexe werkzaamheden of uitbreidingen aan stoelen kunnen we intern of indien noodzakelijk op locatie uitvoeren. Voorop staat dat de klant altijd zo snel mogelijk weer gebruik moet kunnen maken van zijn hulpmiddel.

Ook onderhoud, reparaties en aanpassingen aan voor onze rolstoelen aanverwante zaken voeren wij graag voor u uit in onze werkplaats. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden die wij u kunnen bieden.